kovácsoltvas kapu, kovácsoltvas korlát, kovácsoltvas kerítés, úszókapú, lépcső, lépcső korlát, vaskorlát, vaskapu, tolókapu, stairs, balusters,

KOVÁCSOLTVASGALÉRIA - Lépcső, kovácsoltvas kerités, kovácsoltvas kapu, kovácsoltvas korlát.


Go to content

Main menu:


Szegecselt termékek

Egyedi megoldások

Szegecselt kerítések, szegecselt rácsok...

Hosszú időn keresztül az egyetlen oldhatalan kötésmód volt mely kibírta az tartós és erős igénybevételeket, megbízható és tartós kötést hozva létre. Ezt az eljárást alkalmazták a felhőkarcolók építésekor, az Eiffel-torony építésekor, de itt említhetjük meg a budapesti hidak nagyrészét is. Az új hegesztési technológiák térhóditása miatt ez a régi eljárás szinte teljesen kiszorult a termelésből, de bátran állíthajuk hogy napjainkban ismét egyre nagyobb az igény a szegecseléses eljárásra, így ötvözve a jelen és a múlt értékeit.


KOVÁCSOLTVASGALÉRIA

A fenti munkákat részletesebben a "Galéria" menüpontban tekintheti meg.

Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu
Minőségi kovácsoltvas termékek gyártása, kapu, kerítés, korlát, lépcső, biztonsági rács. Termékeink gyártása során az alapanyagok széles választékát felvonultatjuk, íme csak néhány a teljesség igénye nélkül: csúcsdíszek, csavart négyzetvas, kapu vasalatok, csipkézett laposvas -négyzetvas és -zártszelvény, dísz oszlopok, C elemek stb.